Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jak powstanie nasz serwer to tutaj opiszemy go
Witam. Chciałbym zostać szefem Policji. Bardzo bym chciał wziąść tą frakcje pod moje skrzydła. Mam kilka fajnych pomysłów na Frakcje i mysle ze z czasem bym je wprowadzil.
Napiszę coś o sobie. Mam na imię Adam mam 15 lat.Mieszkam w woj.mazowieckim. Interesuje się piłką nożną oraz informatyką. Bardzo lubię grać w ETS2MP,CS:GO oraz MTA (Tylko ten serwer) . Od małego bawiłem się w policjanta lub lekarza najczesciej w policjanta i lapalem niby zlodzieji szlo mi to od malego bardzo dobrze.Pamietam jak jezdzilem na rowerze i jechal jakis samochod to udawalem ze jestem policjantem i go gonilem na sygnalach. Moze wydawac sie smieszne ale naprawde bardzo dobrze mi szlo. Mam dobre znajomosci jak widze np jakiegos strazaka lub policjanta i mu powiem dzien dobry a on odpowie to odrazu sobie rozmawiamy jak koledzy. Opisywac siebie to bardzo duzo sie zejdzie a nie chce was zanudzac.
A wiec przejdzmy do tego o czym ma byc to podanie... Ja wiem o czym o Policji wiec zaczynajmy.
Opowiem wam co chce robic jako szef Policji :
No wiec zacznijmy od bazy. Baza? Aktualnie jest fajna no ale taka baza to nie baza policyjna.. Firma to moze miec taka baze no ale Policja? Troche szacunku... Chcialbym aby baza Policji byla tam gdzie komisariat.Bylo by to bardziej realne wkoncu serwer ma byc Truck+RPG.
Praca w Policji jest aktualnie nudna dlatego malo osob pisze podanie... Ale spokojnie jesli ja zostane wybrany to postaram sie aby byly jednostki typu SWAT itd.. Wiem wymaga to nowych pojazdow no ale tak jak mowie najpierw nowa baza (troche roboty) a pozniej dodac nowe pojazdy policyjne (tez troche roboty).
Chcialbym aby zostala naprawiona jedna rzecz. Chodzi mi o radiowozy nieoznakowane... Wiecie kto moze do nich wchodzic? Wszyscy a powinien tylko policjant/admin. Chcialbym aby to bylo naprawione.
Kolejnym pomyslem jest to zeby dodac taki znak jak przy SR tylko ze napisac Policja albo zrobic taki wielki napis nad baza Komenda Glowna Policji. To juz jakbym sie dogadal..
Dodałbym Logo Policyjne bo to tez musi byc.
Kolejne rzeczy ktore chcialbym aby w Policji sie znalazly to sa:
Tasma policyjna - do zabezpieczania wypadkow (jakby serwer naprawde mial byc RP)
Pacholki - to nie raz naprawde moze sie przydac
Barierki - to tez bardzo moze sie przydac.
I wiele wiele innych.
Sami widzicie mam bardzo duzo pomyslow niektore sa fajne a niektore nie no ale zacheci to graczy.
Zadacie mi pewnie pytanie kiedy ty to chcesz wprowadzic jak masz tylko 2 miesiace..
A no wlasnie kiedy? Malo czasu to tylko 2 miesiace a czas goni... Chcialbym wprowadzic jak najwiecej do Policji ale stopniowo powoli.
Jakbym zostal wybrany od czego bym zaczal..
Od czego? W pierwszej kolejnosci od tematow. Jakbym je juz mial to bym otworzyl rekrutacje i przyjmowal. Pozniej bym wprowadzal te rzeczy co bym chcial.
Dodam pare slow:
Wiem nie zaufacie mi na szefie Policji .. ale moze jednak? Misiek nie zawiode Cie przeciez. Moja praca bedzie najlepsza jaka moze byc.. Umiem pracowac w grupie itd.. Spelniam wymagania.. Bede aktywnym Szefem Policji czego chciec wiecej? Wiem czego... Niczego ..
Tutaj nie ma faworki dajecie kazdemu szanse wiec moze i mi dacie szanse.. Mam duzo fajnych pomyslow i nie tylko.. Frakcja wyjdzie na dobre.
Wymagania:
-min. 15 lat Jest
- umiejętność pracy w grupie Jest
-umiejętności dowódcze Sa
-duży staż na serwerze jest
-wysoka aktywność jest
-wysoka kultura osobista jest
-[opcjonalnie] sprawny mikrofon oraz ts3 jest
Wszyscy wiemy ze sa lepsi i gorsi. Ja naleze do tych gorszych i moze czas zebym akurat to ja przejal Szefa Policji?
Jesli to ja akurat zostane wybrany na Szefa Policji to two wybor nie bedzie zly bedzie bardzo ale to bardzo dobry.
Wiem wiem... i tak sie nie dostane bo pech zyciowy ale chociaz sprobuje...
Mysle ze mimo innych bardzo dobrych kandydatow na to stanowisko to ja zostane wybrany i ze bede mogl wprowadzic swoje pomysly.
Pozdrawiam
TheDarek
Strony: 1